Reparaties

Lekke band, stroeve ketting, haperende versnellingen? In onze werkplaats voeren we alle soorten reparaties uit. Gaat het om een kleine reparatie dan kunt u comfortabel in de winkel wachten met een kopje koffie of thee. Kunt u de fiets zelf niet brengen? Wij hebben een gratis haal- en brengservice voor uw tweewieler. Deze service geldt uiteraard ook bij de aanschaf van een nieuwe fiets.

De rijdende schoenmaker

Heeft u schoenen of kleding die gerepareerd moeten worden? Dan kunt u deze afgeven in onze winkel. Wij zorgen er voor dat De Rijdende Schoenmaker deze repareert, waarna u kleding of schoenen weer bij ons kan ophalen. Het kan gaan om allerlei soorten reparaties, zoals het verstellen van kleding en het zetten van hakken, zolen en ritsen voor schoenen. Ook met orthopedische schoenen kunt u bij De Rijdende Schoenmaker terecht!

R

Afleveren bij Van Slooten Tweewielers

R

Na vier dagen gereed

R

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

DHL ServicePoint

Pakketje verzenden of ontvangen? In onze winkel zit een DHL ServicePoint waar je tijdens openingsuren terecht kan. Altijd handig, want op deze manier heeft u nooit het risico de bezorger mis te lopen. DHL stuurt u een bericht wanneer het pakketje bij ons klaar ligt.